Om BookCar


Om BookCar - billeje til udlandsdansker

BookCar er fordelagtig biludlejning til dig, der er udlandsdansker. Vi tilbyder biludlejning af over 7.000 køretøjer med en gennemsnitsalder på maks 12 måneder. Så der er altid en bil der passer til dit behov. Udover tax free personbiler udlejer og vi også tax free dieselbiler, tax free specialbiler samt tax free mpv'er og minibusser. Se vores udvalg af biltyper her.

Tax free korttidsleje og leasing

BookCar tilbyder både korttidsleje og leasing i fleksible perioder. Kontakt os og få et godt tilbud.

Find os i hele Danmark

BookCar har over 37 biludlejningssteder i Danmark og er repræsenteret i alle landets lufthavne. Så når du vælger at leje bil hos BookCar kan du være sikker på at du nemt kan hente/aflevere din lejebil på et sted i Danmark der passer dig. Se hvilket udlejningstede der ligger tættets på dig her.

Fordelagtige priser på billeje til udlandsdansker i Danmark

Definitionen på en udlandsdansker er en dansk statsborger, der for en kortere eller længere periode, har valgt at flytte til udlandet, og ikke længere har folkeregisteradresse i Danmark. Har man folkeregisteradresse i Danmark skal man betale afgifter, når man lejer bil. De afgifter sparer man som udlandsdansker, hvilket resulterer i fordelagtige lejepriser for udlandsdansker. Læs mere om hvem der kan leje skattefrit her.

Når man som udlandsdansker lejer bil i Danmark skriver man under på, at man ikke har folkeregisteradresse i Danmark. Hvis man som dansker med bopæl i udlandet fx er på ferie i Danmark, kan man altså få store økonomiske fordele, når man lejer bil.

Har man bopæl i et andet land gælder reglerne om valutabiler. Udover at grundprisen er lavere kan man som regel også benytte sig af et vist antal frie kilometer, hvilket gør billeje for udlandsdansker endnu mere fordelagtigt. Er man på ferie i Danmark kan man altså køre langt uden at skulle tænke på det ekstra beløb på mellem kr. 2-4 pr. km., som man skal betale, hvis man er bosat i Danmark og lejer bil.