Ofte stillede spørgsmål om biludlejning


Må jeg lade andre køre bilen?

Ja, men husk at den anden eller de andre personer på forhånd skal registreres hos os, efter de samme betingelser som, du selv har lejet bilen på.

Må jeg køre til udlandet?

Når du lejer bil hos os må du gerne benytte bilen til kørsel i udlandet. Blot ikke til Østeuropa og Storbritannien, men er du i tvivl, så ring og spørg! Kontakt os om billeje. Se lejebetingelser her.

Hvad sker der, hvis bilen går i stykker i udlandet?

Bookcar samarbejder med Europcar som er Europas største selskab indenfor biludlejning og repræsenteret i mange lande. Hvis du får tekniske problemer med bilen, ringer du blot til det Europcar udlejningskontor, hvor du har fået udleveret bilen. De vil så hjælpe dig og om nødvendigt udlevere en anden bil uden ekstrabetaling.

Hvor "gammel" er udlejningsbilen?

Vi udskifter løbende vores biler, så den typiske personbil vil være fra i år eller sidste år. Se biloversigt her.

Kan man reservere på forhånd?

Ja, det er gratis og sikrer dig en kortere ekspeditionstid ved biludlejning. Reserver din bil her på siden.

Kan man leje bil kun den ene vej?

Normalt kan det godt lade sig gøre mod betaling af et tillæg, afhængigt af afstanden, når vi skal transportere bilen hjem igen. Har du brug for, at lave en aftale om envejs biludlejning, er du velkommen at kontakte os, så finder vi en løsning.

Hvor kan jeg finde biludlejning, hvis jeg ikke er udlandsdanskere?

BookCar samarbejder med Europcar. Hvis du er bosat i Danmark anbefaler vi, at du kontakter Europcar. Se mere på europcar.dk.